هدف از ثبت شرکت چیست ؟

راه اندازی یک کسب و کار جدید هرگز آسان تر نبوده است. هر زمان که بخواهید می توانید کسب و کار خود را راه اندازی کنید. احتمالاً عاملی است که نشان می دهد چرا آنها اینقدر ضعیف عمل می کنند. آنها معتقدند اگر کار خود را به صورت قانونی ثبت کنند جز دردسر چیزی برایشان پیش نمی آید. تصوری که آشکارا اشتباه است. قانونگذار در تدوین قوانین تضامنی و تجارتی به گونه ای عمل کرده است که هم عموم مردم و هم ادارات ثبت شرکت بیشترین نفع را ببرند و تعارض منافع وجود نداشته باشد. چیزی که در آن شکی نیست این است که ثبت شرکت فواید زیادی برای موسسین دارد و عدم ثبت آن می تواند مشکلات زیادی را ایجاد کند و در مواردی غیرقانونی است که در ادامه به آن می پردازیم.
ثبت شرکت در قانون
ماده 195 قانون تجارت به صراحت می گوید که کلیه این شرکت ها باید برای تجارت به ثبت برسند. در غیر این صورت حق کار ندارند و ممکن است تحت پیگرد قانونی قرار گیرند. بنابراین بسیاری از شرکت ها چاره ای جز ثبت نام ندارند. موضوعی که در اینجا می خواهیم بر آن تاکید کنیم این است که برخلاف تصور رایج، این اجبار به نفع بنیانگذاران شرکت است. بدون شک اگر این قانون وجود نداشت، بسیاری از همین شرکت ها در صورت بروز مشکل اعتراض می کردند که قانون از ما حمایت نمی کند.

مزایای ثبت شرکت
1 حمایت حقوقی: اولین و مهمترین مزیتی که ثبت قانونی یک شرکت برای شما به ارمغان می آورد، چیزی است که بارها به آن اشاره کرده ایم: حمایت قانونی از شما. با ثبت شرکت، هر مشکلی که پیش بیاید، چه اختلاف بین شرکا باشد و چه اختلاف بین شرکت شما و سایر شرکت ها، هر چه که باشد، پیگرد قانونی دارد و مدارک شما در مراحل بعدی معتبر خواهد بود.

2. وام تجاری: با ثبت شرکت تمامی فعالیت های شما رسمیت می یابد. طبیعتاً سایر مشاغلی که به صورت قانونی فعالیت می کنند، اعتماد بیشتری دارند. بنابراین ثبت شرکت می تواند معاملات شما را نیز تسهیل کند.

3. گسترش شرکت: شرکتی که به صورت قانونی فعالیت می کند به راحتی می تواند در مناقصات و مزایده ها شرکت کند و قراردادهای بیشتری منعقد کند. همکاری با دولت و شرکت های دولتی که می تواند یکی از مهمترین فعالیت های شرکت شما باشد بدون ثبت شرکت امکان پذیر نخواهد بود. همچنین باید شرکت خود را برای کار و مشارکت در شرکت های بزرگتر ثبت کرده باشید. در غیر این صورت چنین همکاری امکان پذیر نخواهد بود.
4. اخذ وام و اعتبار: بسیاری از وام ها و تخفیف های ارائه شده توسط بانک ها و موسسات مالی در اختیار افراد قرار نمی گیرد و تنها شرکت های ثبت شده می توانند برای دریافت این وام ها اقدام کنند.
5. ارز: همکاری با شرکت های خارجی یکی از مهمترین دستاوردهایی است که یک شرکت می تواند به آن دست یابد و هم برای عموم مردم و هم برای خود شرکت که اعتبار زیادی نیز کسب می کند، سود می برد. شرکت های ثبت شده نیز می توانند مجوز تجارت و مبادله با شرکت های خارجی را دریافت کنند.

معمولا در انتهای مطالبی که در مورد مزایای ثبت شرکت نوشته می شود به ایرادات آن اشاره می شود و دلیل آن نیز تصور غلطی است که از این قانون داریم. اعتقاد ما بر این است که الزام به پرداخت مالیات یا تامین نیروی کار به ضرر ماست و آن را یکی از ایرادات ثبت شرکت می دانیم. در صورتی که یکی از اهداف قانون، مصالح عمومی باشد و الزام به پرداخت مالیات و تامین اجتماعی از این منفعت ناشی می شود. یعنی اینها چیزهایی است که به درد همه می خورد. بنابراین نباید آنها را نقص تلقی کرد.

http://sinamoraje.aramblog.ir/post/239


هدف از ثبت شرکت چیست ؟

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *